Bereidingswijze
de pasta koken. in een pan de uien, prei en champignons bakken. daar, naar smaak, de pesto doorheen roeren.
de zalm langzaam ontdooien in de magnetron en iets laten garen. verder bakken en warm laten worden in het mengsel van uien, prei en champignons.
uiteindelijk aan dit mengsel de pasta toevoegen.
de zalm langzaam ontdooien in de magnetron en iets laten garen. verder bakken en warm laten worden in het mengsel van uien, prei en champignons.
uiteindelijk aan dit mengsel de pasta toevoegen.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
ongeveer 300 gram fusilli
2 stukken zalm (ik haal altijd diepvrieszalm)
potje pesto (basilicumsaus)
uien
prei
champignons
2 stukken zalm (ik haal altijd diepvrieszalm)
potje pesto (basilicumsaus)
uien
prei
champignons
Leuke tips
altijd lekker met een salade en mijn dressing natuurlijk!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122088
Homepage ID
2083
Smaak
N
Teller
4126
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht