Bereidingswijze
bak een paar spekjes aan en gebruik het vet om in te bakken, evt aangevuld met wat marinadesappen
bak het vlees in de wok
voeg de marinade toe
voeg vervolgens de paksoi toe
en de olijven en de kappertjes
laat het eventjes inkoken
blus het geheel met port
!!! laat de paksoi wel lekker hard blijven!!
voeg nu ietswat bloem toe zodat de lekkere sappen lekker aan de paksoi en het vlees blijven zitten, zelf strooi ik het erover om geen klontjes te krijgen
!!!! maak er absoluut geen dikke saus van, je moet net dat tikje binding hebben!!!!!!!!!
bak het vlees in de wok
voeg de marinade toe
voeg vervolgens de paksoi toe
en de olijven en de kappertjes
laat het eventjes inkoken
blus het geheel met port
!!! laat de paksoi wel lekker hard blijven!!
voeg nu ietswat bloem toe zodat de lekkere sappen lekker aan de paksoi en het vlees blijven zitten, zelf strooi ik het erover om geen klontjes te krijgen
!!!! maak er absoluut geen dikke saus van, je moet net dat tikje binding hebben!!!!!!!!!
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
wokgerecht
Ingrediƫnten
mijn motto is varieer en combineer
een paar spekjes
reepjes ...vlees (+/- 200 gr)
1 paksoi
een paar eetlepels oestersaus
een scheutje port
2 volle eetlepels in stukjes gesneden olijven
1 a 2 theelepels kappertjes
1 a 2 eetlepels bloem
een paar spekjes
reepjes ...vlees (+/- 200 gr)
1 paksoi
een paar eetlepels oestersaus
een scheutje port
2 volle eetlepels in stukjes gesneden olijven
1 a 2 theelepels kappertjes
1 a 2 eetlepels bloem
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122069
Homepage ID
6850
Smaak
N
Teller
334
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijdt het vlees in dunne reepjes/plakjes.
(je kunt hiervoor vele soorten vlees gebruiken al naar gelang waar de voorkeur naar uit gaat )
de eerste keer met hamlappen gemaakt maar ook kipfilet of iets anders is echt ok
maak een marinade van wat olie, wijnazijn,oesttersaus,en een uitje en voeg hieraan wat kappertjesvocht toe
laat dit voor een aantal uurtjes staan
(je kunt hiervoor vele soorten vlees gebruiken al naar gelang waar de voorkeur naar uit gaat )
de eerste keer met hamlappen gemaakt maar ook kipfilet of iets anders is echt ok
maak een marinade van wat olie, wijnazijn,oesttersaus,en een uitje en voeg hieraan wat kappertjesvocht toe
laat dit voor een aantal uurtjes staan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht