Varkenshaasje Met Kruidensaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/15/1998 - 21:01
Bereidingswijze
De varkenshaasjes rondom bruin bakken, de fijngesneden sjalotten toevoegen. De haasjes ongeveer 20 op zacht vuurtje verder laten garen (het vlees mag nog rozig zijn vanbinnen). De haasjes uit de braadpan nemen, en de rambolkaas + de melkroom in de pan doen, mengen met het aanbaksel en de sjalotjes.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 kleine varkenshaasjes, 1eetl. bakboter, p&z 2 sjalotjes, 200 gr rambolkaas met kruiden, 1 klein flesje melkroom
Leuke tips
De varkenshaasjes in schuine niet te dunne plakken snijden en napperen met de saus. Lekker met kroketjes en witlof of spruitjes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121573
Homepage ID
6994
Smaak
P
Teller
943
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tatinger