Kreeftensoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/15/1998 - 17:45
Bereidingswijze
kreeftenfond inkoken tot 50%
vogelfond erbij en opnieuw inkoken tot
ongeveer 75%. Room en crab toevoegen
en inkoken tot er voldoende soep over is.
cognac naar smaak toevoegen. Ikzelf doe er toch gauw 1 klein wijnglas in.
En dan op smak afmaken met stukjes visbouillionblokjes.
Pas op met de cognac en de visblokjes. Beter later iets erbij dan een te sterke soep. Maar bij mij smaakt de soep redelijk sterk.
Ik hoor wel of het lekker was.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
kreeftensoep met cognac en room
Ingrediƫnten
1 pot kreeftenfond (supermarkt)
1/8 room
1/2 pot vogelfond (supermarkt)
cognac
blokjes visbouillion
stukjes crabstix, of crabsurami (AH)
Leuke tips
vlak voor het opdienen 1 eetlepel room in het midden van het bord op de soep.
Staat leuk
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
121552
Homepage ID
6976
Smaak
N
Teller
2339
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bourgondie