hartige taart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/14/1998 - 10:08
Bereidingswijze
Verhit 2 eetl. olie in de hapjespan. Roerbak de kool 3 minuten en breng ze op smaak. Klop de eieren los met de slagroom en 3 eetl. pindakaas, op smaak brengen met zout en peper . Rol het deeg uit en doe het in je vorm en laat deeg over de rand hangen. Schep de kool in de vorm en schenk er de room over. Garneer de taart met de hazelnoten. Bak de taart in ongeveer 40 minuten gaar in een oven van 200 C (voorverwarmd)
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hartige taart met groene kool, hazelnoten, en pindakaas.
Ingrediƫnten
1 pak bruinbroodmix, 6 eetl. pindakaas, 1 groene kool (500 g) 4 eieren 1 dl slagroom 50 g hazelnoten met vlies, zout peper en olie
Hulpmiddelen & keukengerei
Springvorm
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121332
Homepage ID
6677
Smaak
N
Teller
542
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak het deeg volgens de gebruiksaanwijzing met 31/2 dl water (lauw) en 25 g zachte boter. Kneed er 3 eetl. pindakaas door, en laat het deeg 10 min op een warme plaats rijzen. Haal de buitenste bladeren van de kool en snijd de rest in reepjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nebakan