herfstige schotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/14/1998 - 09:07
Bereidingswijze
In de hapjespan in olie het vlees lichtbruin bakken. De prei toevoegen en 3 minuten meebakken, tomatenpuree en de rookworst toevoegen en 2-3 minuten meebakken. Roer er de uitgelekte bruine bonen door en roerbak een paar minuten door tot het door en door warm is. Schep de afgegoten aardappels/wortel er door en bak het geheel nog even door. Kruid het gerecht naar smaak met sambal en ketjap.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een pansgerecht met winterwortel,prei, aardappelen en bruine bonen en magere rookworst
Ingrediƫnten
750 g aardappels , 2 winterwortels , 2 preien, 1 magere rookworst 4 el olie, 1 blik bruine bonen, 200 g nasi/bamivlees 1 blikje tomaten puree, sambal en ketjap.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121330
Homepage ID
6677
Smaak
N
Teller
989
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Aardappels schillen en in blokjes snijden,winterwotel ook in blokjes en in weinig water gaarkoken. Preien in de lengte doormidden snijden en spoel ze schoon, en in reepjes snijden. rookworst in plakjes, bruine bonen laten uitlekken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nebakan