duiveltjes vlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/14/1998 - 08:44
Bereidingswijze
Fruit de ui in de boter en voeg de champignons toe als de ui goudbruin is, roer er na 5 minuten de kip + marinade door. Afgedekt 25 minuten op een laag vuur stoven. Roer er voor het opdienen de pindakaas en de slagroom door (eventueel binden).
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gemarineerde kipfile met champignons,ui en pindakaas
Ingrediƫnten
3 eetl. ketjap manis, 3 eetl. azijn, 3 eetl. ketchup, 1 tl.sambal, 1/2 zakje nasikruiden, kipfile in reepjes, 1 eetl. boter 1 ui, 1/2 doosje champignons, 1 eetl. pindakaas, 1/8 slagroom, rijst en atjar.
Leuke tips
Opdienen met rijst (zilvervlies) en atjar.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121329
Homepage ID
6677
Smaak
P
Teller
552
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Wel de nasikruiden volgens de gebruiksaanwijzing op het zakje. Marinade roeren van ketjap, azijn,ketchup, sambal en gewelde nasikruiden. Kip een paar uur in de marinade in de koelkast.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nebakan