Babi Smoor

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/13/1998 - 14:35
Bereidingswijze
Snijd het vlees in blokjes. meng de marinade zoals vermeld. Snipper de ui en de knoflook. voeg dat bij de marinade en vlees. laat alles een uurtje staan. of maak dit een dag van te voren klaar.
Pan op het vuur met wat olie. laat de olie heetworden en voeg het vlees toe. bak dit aan alle kanten bruin. scheutje water toevoegen en deksel op de panvuur laag en laten smoren. de paprika in kleine stukjes erbij en ook het maggie blokje. af en toe omscheppen .
op smaak brengen met wat sambal.Proef dan of alles gaar is.
Eet smakelijk.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
500 gr. varkenslpjes
1 grote ui
3 a 4 teentjes knoflook
1 kleine paprika
sambal
olie
ketjap
1 akje conimex marinade voor sate
1 maggie blokje
Leuke tips
Smaak lekker bij Gado Gado.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
121292
Homepage ID
5979
Smaak
P
Teller
489
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
paulakookgraag