*Fritatta-puntjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/13/1998 - 09:37
Bereidingswijze
1 - Klop de eieren en de room. Roer er de kaas, salami en basilicum door. 2 - Schep het mengsel in de ingevette ovenschaal en bak het 25 min. in een over op 180 graden tot het gestold en goudbruin is. Op kamertemperatuur laten afkoelen. Snijd de fritatta in puntjes om op te dienen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 eieren - 1,5 dl room - 2 eetlepels geraspte parmesaanse kaas - 6 plakjes salami, fijngehakt, 1 eetlepel fijngehakte, verse basilicum
Hulpmiddelen & keukengerei
Beslagkom, eetlepel, mixer, platte ronde overschaal (doorsnede 20 cm)
Leuke tips
Het recept is eigenlijk voor 4 personen, maar we gebruikten de helft hiervan, in combinatie met andere voorgerechten, voor 8 personen
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
121271
Homepage ID
6293
Smaak
N
Teller
1011
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
eetteam