Mixed Grill

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/12/1998 - 19:21
Bereidingswijze
Grilleer de vleespenenn aan alle kanten bruin. Om uitdrogen te voorkomen insmeren met (olijf)olie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke vleesspices voor op de barbecue of grill.
Ingrediƫnten
400 gram barbecuevlees zoals fricandeau,kipfilets, varkenshaas, runderhaas en worst.
Hulpmiddelen & keukengerei
ijzeren pennen, grill of barbecue.
Leuke tips
lekker met stokbrood of huzarensalade. overgieten met een heerlijke barbecuesaus.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
D
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
121246
Homepage ID
6493
Smaak
P
Teller
919
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd het vlees in blokken van ongeveer 1,5 cm. en rijg ze aan lange ijzeren pennen. Ook kunnen houten pennen worden gebruikt, deze dienen vooraf echter 24 uur in het water gezet te worden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
henk_oosterhuis