provencaalse scholfilet

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/12/1998 - 15:35
Bereidingswijze
Stukjes scholfilet oprollen en in halve tomaten plaatsen, klontje kruidenboter er op leggen. Ovenschaal invetten met olijfolie en tomaten er in zetten. Oven voorverwarmen stand 4a5. Schaal in oven zetten en tomaten in ca.20 minuten gaar laten worden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Tomaten gevuld met vis
Ingrediƫnten
8 grote tomaten, 8 stukjes scholfilets,(zonder vel) kruidenboter, zout en peper , olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschaal
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121237
Homepage ID
1875
Smaak
P
Teller
421
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Tomaten doormidden snijden en uithollen. Binnenkanten bestrooien met zout en peper en omgekeerd op keukenpapier laten uitlekken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
andrea