Pasta Met Zure Room En Tonijn

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/12/1998 - 15:18
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoofdgerecht wat snel klaar is
Ingrediƫnten
350 gram farfalla of andere pasta, 4 eieren 2el boter,2 blikjes tonijn in olie(uitgelekt), 2 dl zure room, 4 el fijngesneden basillicumblaadjes, zout en peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121234
Homepage ID
5935
Smaak
N
Teller
2291
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pasta beetgaar koken en afgieten
eieren 8 minuten koken, pellen en grof hakken. Boter smelten en pasta erdoor roeren.
Tonijn met vork loshalen en samen met de zure room door pasta roeren. Stukjes ei en de basillicum op het laatste moment met de pasta meewarmen. Pasta op smaak brengen met zout en peper en meteen serveren. Lekker met een salade van bleekselderijboogjes, geschaafde venkel en reepjes groene paperika met een vinaigrette met pesto.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zebra