pindasoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/12/1998 - 15:06
Bereidingswijze
*Verhit de olie en fruit de ui en de knoflook 3 minuten.
*Voeg de paprikastukjes en de stukjes groene peper toe en fruit alles onder regelmatig omscheppen 2 minuten.
*Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook; laat op laag vuur alles 10 minuten sudderen (deksel op de pan).
*Roer de pindakaas met 2 dl van de warme soep in een kom tot een smeuig geheel.
*Schenk het mengsel bij de soep onder voortdurend roeren.
*Laat alles -zonder deksel- nog 5 minuutjes zachtjes koken.
*Op smaak brengen met wat zout.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ongewoon zuid/midden amerikaans soeppie.
Ingrediƫnten
*2 eetlepels olie
*1 kleingesneden ui
*200 gram pindakaas
*1 uitgeperst teentje knoflook
*2 in stukjes gesneden rode paprika's
*zout
*1 liter runderbouillon
*1 groene peper; van zaadlijst ontdaan en in stukjes gesneden (naar wens een rode peper).
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
121232
Homepage ID
5931
Smaak
N
Teller
759
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
*Snij de uien klein.
*Snij de paprika in kleine stukjes.
*Weeg de hoeveelheid pindakaas af.
*Snij de peper klein.
*Pers de knoflook uit.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
shakya