Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 175 graden
Snij de kipfilet in kleine stukjes en strooi een h a l f zakje van de Mexiacaanse kruiden erover. Even in laten trekken. Boter in de koekenpan en de kip laten garen. Ondertussen de broccoli in kleine stukjes snijden en
e v e n laten koken. Eventueel een ui in stukjes gesneden laten glazen.
Leg de kip op de bodem van een ovenschaal, evt. de ui erover, de broccoli er overheen verspreiden. Mix nu in een pannetje de creme fraiche en de o n v e r d u n d e champignon-cremesoep, en giet deze saus over het geheel. Strooi ruim geraspte kaas erover. Laat het geheel zeker een half uur in de oven staan.
MMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!
Snij de kipfilet in kleine stukjes en strooi een h a l f zakje van de Mexiacaanse kruiden erover. Even in laten trekken. Boter in de koekenpan en de kip laten garen. Ondertussen de broccoli in kleine stukjes snijden en
e v e n laten koken. Eventueel een ui in stukjes gesneden laten glazen.
Leg de kip op de bodem van een ovenschaal, evt. de ui erover, de broccoli er overheen verspreiden. Mix nu in een pannetje de creme fraiche en de o n v e r d u n d e champignon-cremesoep, en giet deze saus over het geheel. Strooi ruim geraspte kaas erover. Laat het geheel zeker een half uur in de oven staan.
MMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
300 gr kipfilet
Silvo Mexiacaanse kipkruiden
bakboter
2 forse stronken broccoli
creme fraiche 250 ml
champignon-cremesoep klein blikje
evt. ui
geraspte kaas
Silvo Mexiacaanse kipkruiden
bakboter
2 forse stronken broccoli
creme fraiche 250 ml
champignon-cremesoep klein blikje
evt. ui
geraspte kaas
Leuke tips
Om de pittige smaak wat te neutraliseren, is dit gerecht heerlijk met een frisse salade erbij en vlinderpasta (zonder saus dus, of het liefst gewoon koud)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121181
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
3004
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht