wildgoulash met zuurkool

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/11/1998 - 12:27
Bereidingswijze
Bak het wildvlees met de gesnipperde ui, de knoflook en de tom. puree.
Voeg de tom. blokjes, wildfond en pimentbessen toe, en stoof het 30 min.
Meng de zuurkool erdoor. Doe het mengsel in de ovenschaal en dek het af
met de puree. Bestrooi de puree met een mengsel van ger. kaas en paneermeel.
30 min. in de oven (200 gr.)
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
aardappelen
knolselderij
scheutje room of cremefraiche

250 gr. hert en hazepoulet
1 ui
1 teen knoflook
1 el. tom. puree
1/2 blik tomatenblokjes
1 dl wildfond
3 pimentbessen
250 gr zuurkool
geaspte kaas
paneermeel
Leuke tips
Als toetje hierbij is warme appeltaart met slagroom erg leker.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
121174
Homepage ID
6257
Smaak
N
Teller
1582
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak van de aardapelen en de knolselderij puree (1/2 knols.en 1/2 aard.)
Meng er i eetl. van het selderijjgroen door en een scheutje room.

Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mariank
Gelegenheid