veloute de tomates

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/11/1998 - 11:36
Bereidingswijze
Soep aan de kook brengen. Room, zout en peper erbij doen, alles goed doorwarmen. Soep over kommen verdelen en basilicum erover strooien.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Tomatensoep, een voorgerecht voor 8 personen
Ingrediƫnten
20 gr boter - 750 gr tomaten, in stukjes - 2 sjalotjes, fijngesneden - 2 teentjes knoflook, geperst - 1 theelepel suiker - 0,5 liter groenebouillon, van tablet - 1 dl slagroom - zout, peper - 3 eetlepels basilicum, fijngesneden.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
121169
Homepage ID
3581
Smaak
P
Teller
797
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Boter verhitten. Tomaat, sjalot, knoflook en suiker 30 minuten zachtjes bakken. In keukenmachine pureren. Boven pan zeven. Warme bouillon toevoegen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kerstman
Gelegenheid