Bereidingswijze
Kruid het vlees met peper, paprikapoeder en grillkruiden. Bak de blokjes vlees snel aan op een hoog vuur tot ze rondom zijn dichtge-schroeid. Verkruimel het bouillontablet boven de pan. Maak de preien schoon en snijd ze in smalle ringen. Voeg de preiringen toe aan het vlees en roerbak deze goed mee. Voeg zonodig wat water toe en roerbak het vlees en de prei tot het vlees gaar en de prei nog knapperig is.
Knip voor het serveren de peterselie over het gerecht.
Lekker met rijst.
Knip voor het serveren de peterselie over het gerecht.
Lekker met rijst.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
(Creools)
Hoofdgerecht voor 4 personen
Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
400 g varkensfricandeau in blokjes
peper
3 theel. paprikapoeder
2 theel. grillkruiden
25 g boter
? vleesbouillontablet
4 preien
2 takjes peterselie
peper
3 theel. paprikapoeder
2 theel. grillkruiden
25 g boter
? vleesbouillontablet
4 preien
2 takjes peterselie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Surinaams
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120220
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
896
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht