Bereidingswijze
Bosui in ringetjes en mozzarella en tomaat in plakjes snijden.
Door afgegoten tortelloni helft van bolognesesaus en bosuitjes scheppen. Overdoen in twee ingevette eenpersoonsovenschaaltjes.
Rest van saus erover schenken, beleggen met mozzarella, tomaat en rest van bosuitjes en kaas.
In oven in ca. 10 a 15 minuten goudbruin laten worden.
Door afgegoten tortelloni helft van bolognesesaus en bosuitjes scheppen. Overdoen in twee ingevette eenpersoonsovenschaaltjes.
Rest van saus erover schenken, beleggen met mozzarella, tomaat en rest van bosuitjes en kaas.
In oven in ca. 10 a 15 minuten goudbruin laten worden.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en snel pasta gerecht
Ingrediƫnten
1 pakje Tortelloni verdi al Formaggio van Buitoni of verse Tortelloni
2 bosuitjes
1 bolletje mozzarella
1 tomaat
1 bakje Bolognese Ragu Magro di Carne e Verdure (200 gr. buitoni Fresco)
3 eetl. verse geraspte parmezaanse kaas
2 bosuitjes
1 bolletje mozzarella
1 tomaat
1 bakje Bolognese Ragu Magro di Carne e Verdure (200 gr. buitoni Fresco)
3 eetl. verse geraspte parmezaanse kaas
Leuke tips
Lekker met een tomatensalade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
120198
Homepage ID
4893
Smaak
N
Teller
2999
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Tortelloni beetgaar koken ongeveer 3 a 4 minuten.
Tortelloni beetgaar koken ongeveer 3 a 4 minuten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht