Bereidingswijze
Smelt de boter in de pan en bak hierin de hazen om en om gaoudbruin. Laat ze in een 15 minuten gaar worden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Varkenshaas met een farce van prei en champignon
Ingrediƫnten
600 gram varkenshaas
abrikozencompote
zoete ketjapsaus
poedersuiker
400 gram prei
400 gram champignons
peper en zout
abrikozencompote
zoete ketjapsaus
poedersuiker
400 gram prei
400 gram champignons
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120195
Homepage ID
4529
Smaak
P
Teller
748
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de varkenshazen in over de lengte en besmeer de binnenkanten met een papje van de compote en ketjap (iets gezoet met poedersuiker).
Pureer de gewassen prei en champignons.
Bestrooi de haas met peper en zout, vul ze met de farce en sluit de hazen (met een coctailprikker).
Pureer de gewassen prei en champignons.
Bestrooi de haas met peper en zout, vul ze met de farce en sluit de hazen (met een coctailprikker).
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht