Bereidingswijze
Verhit de olie in een koekepan. Bak de rolletjes in 8 - 10 min. rondom goudbruin. Blus af met de appelsap, roer er het bouillonpoeder en de creme fraiche door en breng aan de kook, laat het met de deksel op de pan nog ca. 5 min. stoven. Kook intussen de tagliatelle in ruim water met wat zout beetgaar, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken. Schud de tagliatelle in de pan op met een klontje boter, de geraspte kaas en wat peper. Verdeel de pasta over de borden. Snijd de rolletjes zonder de prikkers in schuine plakken en leg ze op de tagliatelle. Schep er de saus over.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bevat p.p. ca.: 678 kcal.
Ingrediƫnten
8 kalkoenschnitzels van ca. 120 gr. per stuk,
4 el mosterd,
2 teentjes knoflook,
8 grote plakken rauwe ham,
4 el olijfolie,
1/4 l. appelsap
2 tl bouillonpoeder,
1 bekertje creme fraiche (125 gr.),
zout,
versgemalen peper,
600 gr. tagliatelle of andere pasta naar keuze,
klontje boter,
100 gr. versgeraspte oude Gouse kaas.
4 el mosterd,
2 teentjes knoflook,
8 grote plakken rauwe ham,
4 el olijfolie,
1/4 l. appelsap
2 tl bouillonpoeder,
1 bekertje creme fraiche (125 gr.),
zout,
versgemalen peper,
600 gr. tagliatelle of andere pasta naar keuze,
klontje boter,
100 gr. versgeraspte oude Gouse kaas.
Leuke tips
Geef er groente naar keuze bij.
Wijntip: een Chardonny uit Frankrijk of Zuid-Afrika, Calefornie of Chili (10 - 12 graden celcius)
Zie ook Kerstmenu Martine
Wijntip: een Chardonny uit Frankrijk of Zuid-Afrika, Calefornie of Chili (10 - 12 graden celcius)
Zie ook Kerstmenu Martine
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120193
Homepage ID
1709
Smaak
U
Teller
2253
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Sla de kalkoenschnitzels tussen 2 velletjes folie met de bodem van een steelpan plat.
Bestrijk ze dun met de mosterd, waar de geperste knoflook soorheen is geroerd.
Leg de schnitzels op de plakken ham en rol ze op. Zer de rolletjes met een houten prikker vast.
Bestrijk ze dun met de mosterd, waar de geperste knoflook soorheen is geroerd.
Leg de schnitzels op de plakken ham en rol ze op. Zer de rolletjes met een houten prikker vast.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid