Bereidingswijze
Maak de peper, bospeen, venkelknol en bleekselderij schoon. Snijd de peper in ragdunne, de bospeen, venkel en bleek-selde-rij en peultjes of lente-ui in schuine repen.
Verhit een wok of braadpan, verhit hierin de olie. Voeg de gember, knoflook, lente-ui, peper, bospeen, venkel en bleek-selderij toe. Roerbak 2 minuten. Roer de kokosmelk erdoor, roer goed en breng alles aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met koriander of peterselie.
Lekker met (basmati)rijst.
Verhit een wok of braadpan, verhit hierin de olie. Voeg de gember, knoflook, lente-ui, peper, bospeen, venkel en bleek-selderij toe. Roerbak 2 minuten. Roer de kokosmelk erdoor, roer goed en breng alles aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met koriander of peterselie.
Lekker met (basmati)rijst.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoofdgerecht voor 2 personen
Ingrediƫnten
1 rode peper
400 g bospeen
? venkelknol
3 stengels bleekselderij
50 g peultjes of 2 lente-uitjes
2 eetl. olie
stukje gemberwortel van 2 cm, fijngehakt of 1 theel. gember-poeder
1 teentje knoflook, geperst
3 dl kokosmelk
zout, peper
1 eetl. fijngeknipte verse koriander of peterselie
400 g bospeen
? venkelknol
3 stengels bleekselderij
50 g peultjes of 2 lente-uitjes
2 eetl. olie
stukje gemberwortel van 2 cm, fijngehakt of 1 theel. gember-poeder
1 teentje knoflook, geperst
3 dl kokosmelk
zout, peper
1 eetl. fijngeknipte verse koriander of peterselie
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120155
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
259
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bereidingstijd: ca. 20 minuten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht