Bereidingswijze
Breng de boter, bastardsuiker en de stroop al roerende aan de kook tot alles is gesmolten en bubbelt.
Blijven roeren en slagroom en pecannoten toevoegen.
Goed roeren en warm serveren.
Blijven roeren en slagroom en pecannoten toevoegen.
Goed roeren en warm serveren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker sausje voor bijvoorbeeld ijs, cake en pudding.
Ingrediƫnten
- 40 gram boter
- 80 gram licht bruine bastardsuiker
- 2 eetlepels schenkstroop
- 1 dl slagroom
- 40 gram pecannoten(grog gehakt)
- 80 gram licht bruine bastardsuiker
- 2 eetlepels schenkstroop
- 1 dl slagroom
- 40 gram pecannoten(grog gehakt)
Hulpmiddelen & keukengerei
Kleine pan met DIKKEbodem.
Leuke tips
Lekker bij ijs, pudding enz.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
120145
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
5011
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht