Mandarijnen Op Rum

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/29/1998 - 10:45
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Mandarijnen op rum

garandeert een hoop fun!

Ingrediƫnten
500 gram mandarijnen, 500 gram suiker, ? liter water. 1 fles voor de fles voldoende hoeveelheid witte rum.
Leuke tips
Laat de gewassen, maar ongepelde mandarijnen circa vijf minuten met de suiker in water koken. Haal ze met een schuimspaan uit het water en laat ze afkoelen. Doe ze in een goed schoongemaakte karaf of pot en giet er zoveel witte rum over dat de vruchten helemaal onder staan. Sluit de pot of karaf goed af en laat de vruchten zes tot acht weken in het donker in de rum weken.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
119690
Homepage ID
2806
Smaak
U
Teller
708
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sinterklaas
Gelegenheid