Sinterklaasmuffins

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/26/1998 - 12:37
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 200 graden C. Volkorenmeel, bloem, zout, suiker en vanillesuiker mengen. Eieren loskloppen met melk en boter. Eimengsel geleidelijk door bloemmengsel kloppen, zodat vrij stevig beslag ontstaat. Knispers erdoor roeren. Steeds twee cakevormpjes in elkaar op bakplaat zetten en beslag over deze 10 vormpjes verdelen. Muffins in midden van oven 15-20 minuten bakken. Lekker met geklopte creme fraiche.
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bak ze bruin en probeer

En je maakt ze zeker nog een keer

Ingrediƫnten
Voor 10 stuks: 125 gram volkoren meel, 125 gram bloem, mespunt zout, 50 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 3 eieren, 1? dl melk, 4 eetlepels boter of margarine (gesmolten) , 502 gram pure knispers (broodversierder).
Hulpmiddelen & keukengerei
20 papieren cakevormjes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
119285
Homepage ID
2806
Smaak
Z
Teller
526
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sinterklaas