Bereidingswijze
Ontdoe de bodem(s) van de verpakking;
Verdeel vervolgens over de bodem(s):
- Knoflook; - Asperges; - Mais; - Olijven; - Brie (of andere kaas); - het ei;
- Italiaanse kruiden;
Zet de bodem(s) in de oven en bak af zoals op de verpakking staat. De kaas moet gesmolten zijn en het ei gestold.
Verdeel vervolgens over de bodem(s):
- Knoflook; - Asperges; - Mais; - Olijven; - Brie (of andere kaas); - het ei;
- Italiaanse kruiden;
Zet de bodem(s) in de oven en bak af zoals op de verpakking staat. De kaas moet gesmolten zijn en het ei gestold.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pizza op basis van een bestaande bodem, voor twee personen een complete maaltijd, zeer goed gevuld, met brie of gevulde mozzarella.
Ingrediƫnten
1 Grote (of 2 kleinere) kant-en-klare pizzabodem, gevuld met ham en champignons. (In versvak super en/of Hema); Klein blikje mais; Olijven; Knoflookteentjes (naar smaak); Potje asperges; Pak gevulde Mozzarrella met gorgonzole --> indien je dit niet kunt krijgen en/of niet lust, gebruik dan een punt Brie; Wat Italiaanse kruiden (zonder zout); 1 geklutst ei;
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Leuke tips
Lekker met een frisse (tomaten)salade en een glas Lambrusco.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119266
Homepage ID
3237
Smaak
Q
Teller
501
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen zoals de verpakking op de pizza zegt. (meestal 10 minuten op 220*);
Knoflook in kleine snippertjes;
Olijven (kopje) in kleine stukjes;
Asperges door midden snijden;
Brie (of andere zachte kaas) in blokjes snijden;
Knoflook in kleine snippertjes;
Olijven (kopje) in kleine stukjes;
Asperges door midden snijden;
Brie (of andere zachte kaas) in blokjes snijden;
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht