Studentenmacadam

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/04/1998 - 22:57
Bereidingswijze
Op de bodem van de ovenschaal leg je de bloemkool, ui, peterselie.
Daarover de slagroom en een laag gehakt en
(gehakt is gemengt met ei, peper en zout)
de provencaalse kruiden.
Saus: ui fruiten en de tomaten en cayennepeper toevoegen en even laten pruttelen.
Saus over het gehakt en als laatste de gemalen kaas erovber.
Doe de ovenschotel ongeveer 45 minuten in de oven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een recept van mijn moeder en het is heel makkelijk te bereiden want je doet alles rauw in de ovenschotel, in de oven en smullen maar.
Ingrediƫnten
1 kleine bloemkool, 2 uien, peteselie, 2 dl slagroom, 500 gr rundergehakt, 1 ei, provencaalse kruiden, peper, zout, kaas.
Saus: Gepelde tomaten uit blik, ui, olijfolie, cayennepeper
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschotel
Leuke tips
Lekker met stokbrood.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
119263
Homepage ID
3534
Smaak
N
Teller
2515
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
20
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bloemkool een paar min. laten koken tot dat het beetgaar is.
Oven voorverwarmen op 175C.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smulhoek