Bereidingswijze
1 Maak de sate-prikkers nat
2 Rijg 4 stukjes kip aan een sate-prikker
3 Leg deze op een diepe schaal
4 Bak de sate in enkele minuten gaar
2 Rijg 4 stukjes kip aan een sate-prikker
3 Leg deze op een diepe schaal
4 Bak de sate in enkele minuten gaar
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
- 4 ons kipfilet in blokjes
- een flinke scheut ketjap
- een scheut olijf- of zonnebloemolie
- 3 teentjes knoflook
- 2 tl sambal
- een gesnipperd uitje
- een flinke scheut ketjap
- een scheut olijf- of zonnebloemolie
- 3 teentjes knoflook
- 2 tl sambal
- een gesnipperd uitje
Hulpmiddelen & keukengerei
* sate-stokjes
* een diepe schaal
* een braadpan
* een vork om de stokjes om te draaien
* een diepe schaal
* een braadpan
* een vork om de stokjes om te draaien
Leuke tips
Heerlijk met sate-saus
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119255
Homepage ID
3159
Smaak
P
Teller
1422
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# voeg alle ingredienten bij elkaar en laat dat een minuut of 10 - 15 staan.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht