Bereidingswijze
Spagetti beetgaar koken.
half visblokje oplossen in het water. Als het blokje is opgelost paturain of boursin toevoegen en laten smelten. Vervolgens ontgrate en ontvelde zalm uit blik toevoegen en tegen de kook brengen.
half visblokje oplossen in het water. Als het blokje is opgelost paturain of boursin toevoegen en laten smelten. Vervolgens ontgrate en ontvelde zalm uit blik toevoegen en tegen de kook brengen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Spagetti met zalmsaus
Ingrediƫnten
Spagetti, blikje zalm, half visbouillonblokje, 1 dl. water, 1 bakje boursin of paturain
Leuke tips
Snel gerecht voor thuis of op de camping. Serveren met sla.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119214
Homepage ID
3565
Smaak
Q
Teller
1144
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Halve visblokje oplossen in het water
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht