Bereidingswijze
Laat de olie flink heet worden (totdat het begint te dampen en je de olie kan ruiken), voeg hier aan toe het shoarma- of gyrosvlees, bak deze op hoog vuur tot dat deze gaar is. Voeg dan de hele zak rostie toe, roer het goed rond totdat ook deze gaar is. Dan de groenten en als laatste de curry. Doe dit voorzichtig beetje voor beetje en proef elke keer! Indien je nog extra kruiden wilt toevoegen (naar smaak uiteraard) is het nu het moment om dat te doen. Als je eenmaal tevreden bent over de smaak roer het nogmaals goed rond en eet smakelijk!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gemakkelijk eenpansgerecht, beetje pittig en snel klaar!
Ingrediƫnten
1 zak Rosti, 400 a 500 g shoarma- of gyrosvlees, (zoute)sperciebonen, mais, curry, zonnebloemolie. Afhankelijk van je smaak kan je allerhande kruiden toevoegen zoals bv Blackend Seasoning ed.
Hulpmiddelen & keukengerei
Flinke stevige braadpan, houten lepel
Leuke tips
Afhankelijk van de pittigheid is een glas water of droog brood geen overbodige luxe. Ook lekker om erbij te serveren is een witte kool salade.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119155
Homepage ID
3246
Smaak
P
Teller
712
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht