Taai-taai

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/26/1998 - 17:37
Bereidingswijze
De honing zacht verwarmen en de stroop erdoor roeren. De bloem zeven en mengen met de kruiden en het rijsmiddel. De afgekoelde honing erdoor roeren en een stevig deeg kneden. Uitrollen op een ingevette bakplaat.
In ca 25 minuten in een matig warme oven gaar bakken.
Afbeelding
Taai-taai
Taai-taai
Taai-taai
Taai-taai
Taai-taai
Taai-taai
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze taai-taai is om te smullen,
en zal je maag dan ook flink vullen.
Ingrediƫnten
250 gram bloem, 100 gr honing, 1 eetlepel schenkstroop, 1/2 theelepel zout, 1/2 theelepel bakpoeder, 3 theelepels kaneel,
1 theelepel anijs, 1 theelepel nootmuskaat,
1 theelepel kruidnagelpoeder.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
119002
Homepage ID
2806
Smaak
Z
Teller
11255
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
39
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sinterklaas