Bereidingswijze
Aardappelen gaar koken in water met zout en het bouillonblokje.
Daarna met de melk en klontje boter tot puree stampen. Bosuitjes en de roomkaas erdoor en nog een keer stampen.
Daarna met de melk en klontje boter tot puree stampen. Bosuitjes en de roomkaas erdoor en nog een keer stampen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Feestelijke aardappelpuree met roomkaas en bosui
Ingrediƫnten
aardappelen voor 4 personen
1 roomkaasje, zoals paturain, boursin ofzo
scheutje melk
klontje echte boter
4 bosuitjes
bouillonblokje
1 roomkaasje, zoals paturain, boursin ofzo
scheutje melk
klontje echte boter
4 bosuitjes
bouillonblokje
Hulpmiddelen & keukengerei
Een ouderwetse pureestamper
Grote pan
Grote pan
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
118898
Homepage ID
2737
Smaak
N
Teller
6493
Drank
Uit
Bookmarked
42
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Aardappelen schillen
Bosuitjes in ringetjes snijden
Bosuitjes in ringetjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht