Bereidingswijze
Pasta beetgaar koken volgens de aanwijzing op de verpakking.
Pijnboompitjes en grofgehakte walnoten in een droge koekenpan even roosteren.
Courgette met schil in blokjes snijden, champignons halveren. Beiden in olijfolie snel roerbakken. Pestosaus en roomculinair erbij en goed mengen. Zachtjes warm laten worden. Naar smaak peper en zout toevoegen.
Van het vuur af de geroosterde pijnboompitjes en walnoten erdoor mengen.
Gekookte pasta afgieten en de saus erdoor mengen.
Pijnboompitjes en grofgehakte walnoten in een droge koekenpan even roosteren.
Courgette met schil in blokjes snijden, champignons halveren. Beiden in olijfolie snel roerbakken. Pestosaus en roomculinair erbij en goed mengen. Zachtjes warm laten worden. Naar smaak peper en zout toevoegen.
Van het vuur af de geroosterde pijnboompitjes en walnoten erdoor mengen.
Gekookte pasta afgieten en de saus erdoor mengen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker en snel
Ingrediƫnten
1 pakje verse tagliatelle of fettucini. (Indien niet verkrijgbaar is gedroogde tagliatelle ook goed, liefst twee-kleurig, namelijk groen-wit), 1 potje groene pesto-saus, 1 courgette, 1 doos gemengde champignons, 1 zakje ongezouten walnoten, een handjevol pijnboompitjes, een pakje room-culinair (= kookroom), olijfolie, peper en zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
geen
Leuke tips
Met een lekkere groene salade en een glas witte wijn.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118897
Homepage ID
2534
Smaak
N
Teller
2125
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht