Bereidingswijze
Bak de kip met de champignons en wat ketjap.
Voeg de paprika toe. Schep hier de zuurkool doorheen. Voeg naar smaak wat (slank)room, peper, ketjap en zout toe.
Kook de melk en het water voor de aardappelpuree, maak deze af en breng op smaak met wat olijfolie, mosterd en peper.
Voeg de paprika toe. Schep hier de zuurkool doorheen. Voeg naar smaak wat (slank)room, peper, ketjap en zout toe.
Kook de melk en het water voor de aardappelpuree, maak deze af en breng op smaak met wat olijfolie, mosterd en peper.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke zuurkoolschotel, met een bijzonder smaakje
Ingrediƫnten
4 ons kipfilet in blokjes
2 rode paprika's
1 doosje champignons
2 zakjes witte wijnzuurkool
2 zakjes aardappelpuree en benodigde melk
ketjap manis
125 ml (slank)room
scheutje droge witte wijn
peper en zout naar smaak
2 rode paprika's
1 doosje champignons
2 zakjes witte wijnzuurkool
2 zakjes aardappelpuree en benodigde melk
ketjap manis
125 ml (slank)room
scheutje droge witte wijn
peper en zout naar smaak
Leuke tips
Serveren met de aardappelpuree.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118886
Homepage ID
2554
Smaak
N
Teller
630
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de kip en de paprika in stukjes. Kook de zuurkool met wat witte wijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht