Asperges met morille-roomsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/18/1998 - 10:53
Bereidingswijze
asperges koken in aspergepan.
Boter smelten in koekepan, morilles toevoegen en even laten smoren. Room erbij gieten naar behoefte en laten inkoken. Beetje peper er over en klaar. Asperges serveren en paddestoelenroom erover gieten
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
een andere kijk op asperges
Ingrediƫnten
dunne asperges, slagroom of koksroom, morilles (paddestoelen), peper (event. zout)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118859
Homepage ID
2267
Smaak
N
Teller
4998
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
asperges schillen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hansp