Tomatensaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/18/1998 - 10:04
Bereidingswijze
olijfolie met ee beetje boter verhitten.
ui en knoflook hierin fruiten.(koflook later toevoegeen i.v.m aanbranden)
basilicum en peterselie erdoor.
De twee blikken gepelde tomaten erbij. Even fijn roeren.
Op een laag vuur ong. drie kwartier laten inkoken.
Op smaak brengen met wat peper en zout.
(is de saus te bitter van smaak dan wat suiker erbij.)
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
basissaus te gebruiken bij verschillende vlees en groentegerechten
Ingrediƫnten
2 blikken gepelde of stukjes tomaten
olijfolie
roomboter
ui
knoflook
basilicum (indien niet vers dan diepvries)
peterselie
zout/peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Sauspan/pan met dikke bodem
blikopener
mes
Leuke tips
B.v. bij pastas, vlees en groente gerechten.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
118857
Homepage ID
2623
Smaak
N
Teller
348
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
uien in grove stukken hakken
knoflook in stukjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hanskuipers