Bereidingswijze
Boter in een pan. Als de boter heet is de uien toevoegen. Even bakken.De spekjes erbij doen. Ook even bakken. Dan de champignons toevoegen.Ook even bakken. De mosselen en de kruiden voor kruidenboter (naar smaak) toevoegen. Even doorwarmen. Dan de room erbij en nog even warm laten worden. Klaar.
Je kunt eventueel wat geraspte kaas erover strooien het gerecht nog even onder de grill zetten.
Je kunt eventueel wat geraspte kaas erover strooien het gerecht nog even onder de grill zetten.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept gebruik ik vaak de volgende dag als ik gekookte mosselen over heb.Je kunt het ook als voorgerecht gebruiken.
Ingrediƫnten
- gekookte mosselen
- 100gr. spekjes
- 100gr. champignons
- een klein gesnipperd uitje
- kruiden voor kruidenboter
- room
- eventueel geraspte kaas
- boter om in te bakken
- 100gr. spekjes
- 100gr. champignons
- een klein gesnipperd uitje
- kruiden voor kruidenboter
- room
- eventueel geraspte kaas
- boter om in te bakken
Hulpmiddelen & keukengerei
.
Leuke tips
Lekker met stokbrood en salade.
Glaasje droge witte wijn erbij.
Glaasje droge witte wijn erbij.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118856
Homepage ID
1859
Smaak
Q
Teller
8380
Drank
Uit
Bookmarked
51
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Mosselen koken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht