Bereidingswijze
aardappelen in grove stukken snijden, eventjes koken.
In ovenschaal ruim olijfolie gieten en hierin de uitgelekte stukken aardappel leggen.
Hierover zout, rozemarijn, salie, peper en knoflook strooien
In de oven bijna gaar bakken. Dan grofgehakte paprika en ui aan de schotel toevoegen en alles bruin/gaar bakken.
Van tijd tot tijd de schotel even omschudden ivm de verdeling van de olijfolie.
Als het gerecht gaar is een scheutje witte wijn toevoegen.
In ovenschaal ruim olijfolie gieten en hierin de uitgelekte stukken aardappel leggen.
Hierover zout, rozemarijn, salie, peper en knoflook strooien
In de oven bijna gaar bakken. Dan grofgehakte paprika en ui aan de schotel toevoegen en alles bruin/gaar bakken.
Van tijd tot tijd de schotel even omschudden ivm de verdeling van de olijfolie.
Als het gerecht gaar is een scheutje witte wijn toevoegen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
gebakken aarappelen in olijfolie
Ingrediƫnten
aardappels
olijfolie
zout
rozemarijn rodepaprika
salie uien
peper witte wijn
knoflook
olijfolie
zout
rozemarijn rodepaprika
salie uien
peper witte wijn
knoflook
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschotel
Leuke tips
*Vanuit de schotel serveren
*Rondom het vlees "draperen"
*Rondom het vlees "draperen"
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
118853
Homepage ID
2623
Smaak
N
Teller
1306
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
aardappelen schillen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht