Bereidingswijze
Fijn gehakte ham, ei en pesto-saus in kom door elkaar mengen. Artisjokbodems vullen en bestrooien met parmezaanse kaas.
In ovenvaste schaal zetten. Oven voor verwarmen op 220C. Bodems in ca. 10 min. heet laten worden. Bestrooien met fijn gehakte peterselie en direkt serveren.
In ovenvaste schaal zetten. Oven voor verwarmen op 220C. Bodems in ca. 10 min. heet laten worden. Bestrooien met fijn gehakte peterselie en direkt serveren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
warme artisokbodems met ham-pestosaus
Ingrediƫnten
12 kleine artisjokbodems (Blik)
150 gr. gekookte ham
2 eieren
2 eetlepels pestosaus
50 gr. parmezaanse kaas geraspt
2 eetlepels gehakte peterselie
150 gr. gekookte ham
2 eieren
2 eetlepels pestosaus
50 gr. parmezaanse kaas geraspt
2 eetlepels gehakte peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
Keukenmachine of staafmixer
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
118852
Homepage ID
1875
Smaak
N
Teller
1406
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
artisjokbodems laten uitlekken. De ham zeer fijn hakken in keukenmachine
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht