Gevulde Omelet

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/17/1998 - 12:12
Bereidingswijze
Boter in de koekepan smelten.
Eimengsel toevoegen en daar een omelet van bakken. Ik doe het wel aan beide kanten
(bakken)
Tussen het bakken van de omeletten, bak je
de groenteschotel (In een amdere pan natuurlijk).
Als de omeletten klaar zijn, warm houden in de oven totdat de goenteschotel klaar is.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
ei gerecht
Ingrediƫnten
2 eieren per persoon
per omelet 2 eetlepels melk
iets zout en peper.
1 pak diepvries groenteschotel naar keuze
Hulpmiddelen & keukengerei
garde om te kloppen
Leuke tips
De omeletten op een bord plaatsen, groenten
op een kant leggen, omelet sluiten.
Eventueel kun je er ook nog een salade bijgeven of een klein stokbroodje.
Lekker gemakkelijk en toch lekker.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
118850
Homepage ID
2608
Smaak
N
Teller
594
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
eieren loskloppen met melk en zout/peper
Pak uit de diepvries halen, hoeft niet te worden ontdooid.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
saskia