Bereidingswijze
In pan boter verhitten. Champignons op hoog vuur ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Bosui toevoegen en nog ca. 1 minuut meebakken. Port, zout en peper aan champignons toevoegen en afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten stoven. Intussen veldsla over vier borden verdelen. Kaas in 12 plakjes snijden. Champignons over de sla verdelen. Op champignons telkens 3 plakjes kaas rangschikken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
salade (vegetarisch voorgerecht)
Ingrediƫnten
1/2 bakje champignons fijn (250 gr)
3 bosuitjes
1 eetl. boter of margarine
2 eetl. rode port
zout
peper
1/2 zakje veldsla (75 gr)
200 gr Montbriac-kaas
3 bosuitjes
1 eetl. boter of margarine
2 eetl. rode port
zout
peper
1/2 zakje veldsla (75 gr)
200 gr Montbriac-kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenpapier
Leuke tips
Serveren met bruin stokbrood.
Bron: Allerhande
Dit is een erg lekker recept!
Bron: Allerhande
Dit is een erg lekker recept!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
118848
Homepage ID
2427
Smaak
N
Teller
2436
Bron
Allerhande (AH)
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht