montbriac met champignons in port

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/17/1998 - 00:14
Bereidingswijze
In pan boter verhitten. Champignons op hoog vuur ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Bosui toevoegen en nog ca. 1 minuut meebakken. Port, zout en peper aan champignons toevoegen en afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten stoven. Intussen veldsla over vier borden verdelen. Kaas in 12 plakjes snijden. Champignons over de sla verdelen. Op champignons telkens 3 plakjes kaas rangschikken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
salade (vegetarisch voorgerecht)
Ingrediƫnten
1/2 bakje champignons fijn (250 gr)
3 bosuitjes
1 eetl. boter of margarine
2 eetl. rode port
zout
peper
1/2 zakje veldsla (75 gr)
200 gr Montbriac-kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenpapier
Leuke tips
Serveren met bruin stokbrood.
Bron: Allerhande
Dit is een erg lekker recept!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
118848
Homepage ID
2427
Smaak
N
Teller
2436
Bron
Allerhande (AH)
Waardering aantal
3
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
suziwan