Bereidingswijze
De kipfilets in stukjes snijden en aanbraden in wat boter. In een steelpannetje uitgelekte zilveruitjes met flink wat suiker zachtjes smelten (tot de suiker stroperig wordt, dan pit direct uitzetten). Dit mengsel bij de kipfilets in de pan. Het blik witte druiven openmaken en met het sap toevoegen aan kip en uitjes. Even flink laten pruttelen tot de saus iets stroperig wordt. Serveren met rijst.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker en snel
Ingrediƫnten
2 kipfilets, zilveruitjes, suiker, blik witte druiven, rijst
Leuke tips
met rijst
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118844
Homepage ID
2593
Smaak
Z
Teller
386
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht