Bereidingswijze
schep de asperges en de champignons erbij en roerbak het 6-8 min.
voeg na 3 min. de peultjes,bosui,paksoi en de knoflook uit pers toe.
voe de laatste minuut het sausje toe en breng het aan de kook
strooi het bosuigroen erover
voeg na 3 min. de peultjes,bosui,paksoi en de knoflook uit pers toe.
voe de laatste minuut het sausje toe en breng het aan de kook
strooi het bosuigroen erover
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
roerbakken
Ingrediƫnten
sojasaus
gembersiroop
thaise vissaus
olijfolie
1/2 krop paksoi
2 tenen knoflook
3bosuitjes
100 gr. peultjes
150 gr.champignins
250 gr.groene asperges
350 gr. kipfilet
gembersiroop
thaise vissaus
olijfolie
1/2 krop paksoi
2 tenen knoflook
3bosuitjes
100 gr. peultjes
150 gr.champignins
250 gr.groene asperges
350 gr. kipfilet
Hulpmiddelen & keukengerei
wok etc.
Leuke tips
lekker met pandanrijst
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118840
Homepage ID
1461
Smaak
N
Teller
4595
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijd de kipfilet in reepjes en kruid ze met peper en zout.snijd de champignons in plakjes(makkelijk met een eiersnijder) en de asperges in stukejes van 3 cm.
haal de peultjes af en halveer ze.snijd de paksoi in 1 cm. brede repen,snipper de bosuitje(groen achterhouden voor garnering)
roer in een kommetje 2 el. sojasaus.2 el. gembersiroop en 2 el, vissaus door elkaar
verhit de wok en schenk er 4 el. olie in en roerbak hierin de kip bruin
haal de peultjes af en halveer ze.snijd de paksoi in 1 cm. brede repen,snipper de bosuitje(groen achterhouden voor garnering)
roer in een kommetje 2 el. sojasaus.2 el. gembersiroop en 2 el, vissaus door elkaar
verhit de wok en schenk er 4 el. olie in en roerbak hierin de kip bruin
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht