Bereidingswijze
Bereidingswijze:
Kook de rijst volgens de algemene bereidingswijze op het pak.
Draai van het gehakt kleine balletjes. Verhit een klontje boter in
een braadpan en bak hierin de gehaktballetjes snel bruin.
Voeg 0,5 liter koud water en de mix voor kerriesaus toe. Laat de
saus onder af en toe roeren ca. 10 minuten zachtjes koken. Voeg
op het laatst de ananas, banaan en de gembersiroop toe.
Kook de rijst volgens de algemene bereidingswijze op het pak.
Draai van het gehakt kleine balletjes. Verhit een klontje boter in
een braadpan en bak hierin de gehaktballetjes snel bruin.
Voeg 0,5 liter koud water en de mix voor kerriesaus toe. Laat de
saus onder af en toe roeren ca. 10 minuten zachtjes koken. Voeg
op het laatst de ananas, banaan en de gembersiroop toe.
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker rijst
Ingrediƫnten
Benodigdheden:
1 pak Honig witte rijst
300 g gehakt
1 pak Honig mix kerriesaus
10 ananasschijven, in stukjes
2 bananen, in plakjes
3 eetlepels gembersiroop
1 pak Honig witte rijst
300 g gehakt
1 pak Honig mix kerriesaus
10 ananasschijven, in stukjes
2 bananen, in plakjes
3 eetlepels gembersiroop
Hulpmiddelen & keukengerei
litermaat,houtenlepels,een goed muziekje
Leuke tips
Serveer de saus over de rijst heen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118828
Homepage ID
2473
Smaak
Z
Teller
384
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
o.5l water en boter
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht