Indiase Quorn Met Abrikozen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/14/1998 - 18:50
Bereidingswijze
Week de abrikozen een paar uur in warm water. Roer kardamom, kaneel, gember, kruidnagel, zout, peper en knoflook door elkaar en wrijf de Quorn-stukjes (of de tofu) daarmee in.
Zet het geheel minstens een uur in de koelkast om de kruiden in te laten trekken. Snipper de uien en fruit ze glazig.
Bak de Quorn (of tofu) bruin. Voeg de gepureerde tomaten, citroensap en suiker toe en roer goed door. Voeg de uitgelekte abrikozen toe en laat met het deksel op de pan circa 30 minuten stoven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
150 g gedroogde abrikozen
1 tl kardamonpoeder
1 tl kaneel
1 tl gemberpoeder
? tl kruidnagelpoeder
? tl komijnpoeder
zout en perper
2 teentjes knoflook
2 pakjes Quorn in stukjes (of 400 g tofu)
2 uien
4 el plantaardige olie
2 dl gepureerde tomaten
1 el citroensap
2 tl suiker.
Leuke tips
Serveer met rijst.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
118767
Homepage ID
2374
Smaak
Z
Teller
606
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
renata