Bereidingswijze
De plaatgrill of ovengrill voorverwarmen. De entrecotes inkwasten met
de kruidenolie en tot de juiste gaarheid grilleren. Het sausje bij de
entrecotes serveren.
de kruidenolie en tot de juiste gaarheid grilleren. Het sausje bij de
entrecotes serveren.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk gegrilled stukje vlees.
Dit is een SLANK recept.
Dit is een SLANK recept.
Ingrediƫnten
2 entrecote's
2 eetlepels zonnebloemolie
2 theelepels tomatenketchup
1 theelepels ketjap manis
2 theelepels Provencaalse kruiden
een halve deciliter slagroom
een halve deciliter creme fraiche
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepels verse gehakte bieslook
naar smaak peper toevoegen
naar smaak zout toevoegen
2 eetlepels zonnebloemolie
2 theelepels tomatenketchup
1 theelepels ketjap manis
2 theelepels Provencaalse kruiden
een halve deciliter slagroom
een halve deciliter creme fraiche
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepels verse gehakte bieslook
naar smaak peper toevoegen
naar smaak zout toevoegen
Hulpmiddelen & keukengerei
plaatgril of een overgril, handleiding van de gril, ovenwanten en spatbril.
Leuke tips
Stevige volle rode wijn.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
D
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118765
Homepage ID
2314
Smaak
N
Teller
2426
Drank
Uit
Bookmarked
34
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De entrecotes 1 a 2 uur voor het bereiden op kamertemperatuur laten
komen. Olie met tomatenketchup, ketjap en Provencaalse kruiden mengen.
Voor het sausje de slagroom half stijf slaan en de creme fraiche en
mayonaise erdoor mengen. Het sausje op smaak brengen met bieslook,
peper en zout.
komen. Olie met tomatenketchup, ketjap en Provencaalse kruiden mengen.
Voor het sausje de slagroom half stijf slaan en de creme fraiche en
mayonaise erdoor mengen. Het sausje op smaak brengen met bieslook,
peper en zout.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht