Gnocchi met makreel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 02/04/2007 - 15:56
Bereidingswijze
Doe alles in de magnetronschaal, voeg een flinke scheut sojasaus toe en wat citroensap, van de overige kruiden en specerijen naar smaak toevoegen. Voeg iets water toe (0.5 dl)
Zet dit in de magnetron voor 5 minuten op 850 watt.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
simpel en lekker
Ingrediƫnten
500 gram gnocchi (xenos of AH), 1 potje kastanjepuree (super de boer), 1 blikje makreel op water, ketjap, citroensap, chilipeper, kurkuma, komijn, kruidnagelpoeder, bieslook, peterselie, gedroogde uitjes, nootmuskaat, paprikapoeder, kerrie, kerrie djawa, sereh,
Hulpmiddelen & keukengerei
blikopener voor ritsrats blikjes, mesje, lepel, magnetronschaal
Leuke tips
Zelf heb ik het een dag van te voren gemaakt en zolang in de koelkast gezet. Serveer eens met gebakken uitjes.
Aardappelpuree kan hier ook prima bij.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1152222
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
1826
Bron
zelf bedacht
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de makreel uitlekken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan
Gelegenheid