Bereidingswijze
In een kom bakmeel mengen met bakpoeder, kaas en kerrie. Eieren, olie en bouillon erdoor mixen tot een glad beslag. Surimi, ui, peper en zout en koriander erdoor scheppen.
Het beslag in de vormpjes lepelen en in 25 minuten bakken in de oven.
Het beslag in de vormpjes lepelen en in 25 minuten bakken in de oven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hartige versnapering voor het buffet of bij een speciale maaltijd.
Ingrediƫnten
*250 gram surimi *200 gram zelfrijzend bakmeel *1 zakje bakpoeder *100 gram geraspte belegen kaas *2 theelepels kerriepoeder *2 eieren *100 ml neutrale olie *200 ml visbouillon van 1 tablet *1 klein uitje *15 gram verse of gedroogde koriander (gehakt) *zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
*16 cakevormpjes *mixer
Leuke tips
Laat ze voor het serveren afkoelen tot lauwwarm of kamertemperatuur.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1151728
Homepage ID
29762
Smaak
H
Teller
1363
Bron
AllerHande
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 graden. Surimi fijnhakken. Uitje fijnhakken. Visbouillon maken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid