Bereidingswijze
1. Omwikkel elk amandel met een ansjovis en druk deze in de pruim. 2. Rol om elke pruim een plakje spek en zet dat vast met prikker. 3. Leg gevulde pruimedante op bakplaat en bak voor tien tot vijftien bij 200*C tot goudbruin en krokant.
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk als borrelhap met oudjaarsavond (12 hapjes)
Ingrediƫnten
lange plakjes ontbijtspek in lengte gehalveerd - 12 ansjovisfilets op olie, uitgelekt - 12 blanke amandelen - 12 zwarte pruimen zonder pit - cocktailprikkers
Leuke tips
Serveer hapjes warm.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1150435
Homepage ID
1066450
Smaak
H
Teller
2018
Bron
boodschappen dec. 2006
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid