Bereidingswijze
Snij de tomaatjes doormidden en verdeel ze over de uithollingen.
Afbeelding
Vertel iets leuks over dit recept
Eenvoudig te maken voor bij de borrel, hier een extra snel recept, onderstaand drie voorbeelden, maar uiteraard zijn er vele varianten mogelijk.
De techniek is die van de ‘tatin’, een omgekeerde opmaak van de quiche.
De techniek is die van de ‘tatin’, een omgekeerde opmaak van de quiche.
Ingrediënten
- Voor 24 mini quiches:
- een pak bladerdeeg
- 20 cl crème fraîche
- 2 eieren
- - gedroogde uitjes of,
- roquefort of,
- kerstomaatjes en basilicum (gedroogd) en mosterd - peper en zout
Leuke tips
Je kunt deze quiches ook heel goed invriezen in een hermetisch afsluitbare doos en leg dan tussen elke quiche een stukje bakpapier. Op het moment van serveren, de oven goed verwarmen de quiches op een ovenrekje plaatsen en ze enkele minuten in de oven verwarmen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1150158
Homepage ID
1079478
Smaak
A
Teller
53256
Drank
Uit
Bookmarked
556
Aantal reacties
9
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Voorbereiding 15 minuten
Kooktijd 10 tot 15 minuten
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Kooktijd 10 tot 15 minuten
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid