Bereidingswijze
Satéstokjes in hoog glas met water 10 min. laten weken. Intussen kipfilethaasjes in de lengte doormidden snijden en in kom door olie wentelen. Kiprepen als grote letters 'S' aan satéstokjes rijgen. Bestrooien met zout en peper. Satésaus volgens gebruiksaanwijzing op verpakking verwarmen. Ovengrill voorverwarmen of grillpan verhitten. Satéletters in 3-4 min. rondom bruin en gaar roosteren. Serveren met satésaus.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
leuk voor sinterklaas avond
Ingrediënten
1 schaaltje kipfilethaasjes (ca. 8 stuks)
1 eetlepel olie
1/2 potje kant-en-klare satésaus (265 ml)
1 eetlepel olie
1/2 potje kant-en-klare satésaus (265 ml)
Hulpmiddelen & keukengerei
satéstokjes, grillpan
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1150038
Homepage ID
1296573
Smaak
A
Teller
1167
Bron
A.H
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid